Συντήρηση & Επισκευή Κουφωμάτων Αλουμινίου Κερατέα - Αττική
 
Οι πόρτες και τα παράθυρα αλουμινίου χρησιμοποιούνται καθημερινά σε ένα σπίτι και πολλές φορές όχι με τον σωστό τρόπο. Το γεγονός ότι αποτελούνται από κινούμενα μέρη και από εξαρτήματα που φέρουν φορτία είναι λογικό κάποια στιγμή να χρειάζονται συντήρηση ή ακόμα και επισκευή στην διάρκεια του χρόνου.
 
Η εταιρεία μας “Efalsi” που βρίσκεται στα Γλυκά Νερά ( Γραφείο) και Κερατέα (εργοστάσιο) - Νότια Αττική, αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό την επισκευή και συντήρηση κουφωμάτων αλουμινίου και εξυπηρετούμε όλη την Αττική. 
 
Με ένα μόνο τηλεφώνημα, θα έρθουμε στον χώρο σας ώστε να εκτιμήσουμε εάν σας συμφέρει να επισκευάσουμε ή όχι τα παλιά σας κουφώματα και σας ενημερώσουμε για τη διαδικασία και το κόστος της εργασίας. Τα εξαρτήματα που χρησιμοποιούμε είναι επώνυμα, πιστοποιημένα και έχουν εγγύηση καλής λειτουργίας.
 
Η πολυετής εμπειρία μας σε συνδυασμό με την άριστη εξειδίκευση και την ύπαρξη μηχανολογικού εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας, εξασφαλίζουμε την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών εξαιρετικά υψηλού επιπέδου.
 
Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Αττική. Καλέστε μας, και θα έρθουμε στο χώρο σας άμεσα ώστε να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση, σύμφωνη με τις δικές σας ανάγκες, απαιτήσεις και την οικονομική σας δυνατότητα.
 
Στόχος μας είναι η άριστη εξυπηρέτησή σας και η δημιουργία μιας σχέσης εμπιστοσύνης με κάθε έναν από εσάς. 
 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας
Εργοστάσιο: Κερατέα
Γραφείο: ΘΕΣΗ-ΒΓΕΘΙ - Γλυκά Νερά / Νότια Αττική
Τηλ: 2292770056,2106041715 Κιν: 6932503344
Copyright © 2017 efalsi.gr - All Rights Reserved. Κατασκευή ιστοσελίδας EzStore.gr