Αλουμινοκατασκευές Κερατέα - Αττική
Κατασκευές αλουμινίου - Κουφώματα αλουμινίου

Η διαχρονικότητα, η λειτουργικότητα και η αισθητική σε μία λέξη.
 
Η εταιρεία μας “Efalsi” που βρίσκεται στα Γλυκά Νερά ( Γραφείο) και Κερατέα (εργοστάσιο) - Νότια Αττική, αναλαμβάνει με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό κατασκευές αλουμινίου σε οικονομικές τιμές. Η πολυετής εμπειρία μας σε συνδυασμό με την άριστη εξειδίκευση και την ύπαρξη μηχανολογικού εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας, εξασφαλίζουμε την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών εξαιρετικά υψηλού επιπέδου.
 

Συνεργαζόμαστε με τις αξιολογότερες εταιρείες στον τομέα των συστημάτων αλουμινίου, την EUROPA, την ALUMINCO, την PROFILCO και την ALOUSYSTEM, προσφέροντας καλαίσθητες και διαχρονικές λύσεις σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Όλα τα εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται στις κατασκευές ανταποκρίνονται στις υψηλές προδιαγραφές των ανωτέρω εταιρειών, γεγονός που αποτελεί εγγύηση για την άριστη λειτουργία τους.

 

Αναλαμβάνουμε κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων, συρόμενα ή ανοιγόμενα, απλών ή θερμοδιακοπής, διπλών ή τριπλών τζαμιών, ενεργειακών και αλεξίσφαιρων:
 παράθυρα
 μπαλκονόπορτες
 παντζούρια
 ρολά
 σίτες
 
Ακόμα αναλαμβάνουμε παντός είδους κατασκευές αλουμινίου:
  υαλοπετάσματα
 ανοδιωμένα κάγκελα
 κάγκελα
 γκαραζόπορτες
 πέργκολες κ.α.
 
Όλες οι κατασκευές μας χαρακτηρίζονται για την υψηλή αισθητική και την διαχρονικότητά τους, ενώ παραδίδονται με πιστοποίηση CE
 
 
 
 
Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Αττική. Καλέστε μας, και θα έρθουμε στο χώρο σας άμεσα ώστε να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση, σύμφωνη με τις δικές σας ανάγκες, απαιτήσεις και την οικονομική σας δυνατότητα.
 
Στόχος μας είναι η άριστη εξυπηρέτησή σας και η δημιουργία μιας σχέσης εμπιστοσύνης με κάθε έναν από εσάς. 
 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας
Εργοστάσιο: Κερατέα
Γραφείο: ΘΕΣΗ-ΒΓΕΘΙ - Γλυκά Νερά / Νότια Αττική
Τηλ: 2292770056,2106041715 Κιν: 6932503344
Copyright © 2017 efalsi.gr - All Rights Reserved. Κατασκευή ιστοσελίδας EzStore.gr