Η διαχρονικότητα, η λειτουργικότητα και η αισθητική σε μία λέξη
 
Η εταιρεία μας “Efalsi” εδρεύει στην Κερατέα, διαθέτει γραφείο στα Γλυκά Νερά - Νότια Αττική και πρόκειται για έναν πρότυπο, άρτια οργανωμένο επαγγελματικό χώρο σιδηροκατασκευών και αλουμινοκατασκευών. Η πολυετής εμπειρία του ιδιοκτήτη της επιχείρησης, κυρίου Πατινιώτη Χρυσόστομου, σε συνδυασμό με την άριστη εξειδίκευση και την ύπαρξη μηχανολογικού εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας, εξασφαλίζουν την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών εξαιρετικά υψηλού επιπέδου.
 
Η επιχείρηση ‘EFALSI’ αναλαμβάνει με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό την κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων απλών ή θερμοδιακοπής, διπλών ή τριπλών τζαμιών, ενεργειακών, αλεξίσφαιρων, θωρακισμένων θυρών, στεγάστρων, ρολών, σιτών, περιφράξεων, καθώς και κάθε είδους ειδική κατασκευή για την εξυπηρέτηση των ιδιαίτερων λειτουργικών αναγκών των πελατών. Οι κατασκευές χαρακτηρίζονται για την υψηλή αισθητική και την διαχρονικότητά τους, ενώ παραδίδονται με πιστοποίηση CE.
 
Η ‘EFALSI’ συνεργάζεται με τις αξιολογότερες εταιρείες στον τομέα των συστημάτων αλουμινίου, την EUROPA, την ALUMINCO, την PROFILCO και την ALOUSYSTEM, προσφέροντας καλαίσθητες και διαχρονικές λύσεις σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Όλα τα εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται στις κατασκευές ανταποκρίνονται στις υψηλές προδιαγραφές των ανωτέρω εταιρειών, γεγονός που αποτελεί εγγύηση για την άριστη λειτουργία τους. Η επιχείρηση αναλαμβάνει την τοποθέτηση, επισκευή και συντήρηση κατασκευών αλουμινίου και σιδήρου σε ολόκληρη την Αττική, προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση σε εξαιρετικά προσιτές τιμές.
 
Αναλαμβάνουμε κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων, συρόμενα ή ανοιγόμενα, απλών ή θερμοδιακοπής, διπλών ή τριπλών τζαμιών, ενεργειακών και αλεξίσφαιρων:

  • παράθυρα
  • μπαλκονόπορτες
  • παντζούρια
  • ρολά
  • σίτες

 
Ακόμα αναλαμβάνουμε παντός είδους κατασκευές αλουμινίου:


  • υαλοπετάσματα
  • ανοδιωμένα κάγκελα
  • κάγκελα
  • γκαραζόπορτες
  • πέργκολες κ.α.
 

Όλες οι κατασκευές μας χαρακτηρίζονται για την υψηλή αισθητική και την διαχρονικότητά τους, ενώ παραδίδονται με πιστοποίηση CE

 
 
 
Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Αττική. Καλέστε μας, και θα έρθουμε στο χώρο σας άμεσα ώστε να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση, σύμφωνη με τις δικές σας ανάγκες, απαιτήσεις και την οικονομική σας δυνατότητα.
 
Στόχος μας είναι η άριστη εξυπηρέτησή σας και η δημιουργία μιας σχέσης εμπιστοσύνης με κάθε έναν από εσάς. 
 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας
Εργοστάσιο: Κερατέα
Γραφείο: ΘΕΣΗ-ΒΓΕΘΙ - Γλυκά Νερά / Νότια Αττική
Τηλ: 2292770056,2106041715 Κιν: 6932503344
Copyright © 2017 efalsi.gr - All Rights Reserved. Κατασκευή ιστοσελίδας EzStore.gr